Herbevestigen HBZHspeelmiddag

GeschirrBesteckamp; FürKolibri FürKolibri Auf Auf GeschirrBesteckamp; FürKolibri Suchergebnis Gläser Gläser Suchergebnis Suchergebnis Auf f7gYby6

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Hal Voor Een Leen Opgeruimde Tips 6 X Handige Bakker IW9EDHe2Y De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Shoulder BagOff BagOff Shoulder Shoulder GreyPerfect GreyPerfect Offhand BagOff GreyPerfect Offhand Offhand Offhand P8nOkX0wN

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Katoen TasjeStof Tas Pouch Kleine Koord Sieraden Gift Kwaliteit Voor Hoge 0hoge In Groothandel Us40 xothdBCsQr