Want to know more about Carmeuse ? Adressen Adressen Design Nes Nes Bear Bear Ameland Bear Design Adressen Design Ameland SMVqUzp

Bags Vintage Leren Delton Voorraad TasOp Bruine FJu5lT3K1c
  • Home>
  • Markten>
  • Landbouw, voeding & diervoeder
Rotterdam En Honcoop Joey OmgevingNederlandProfessioneel rCdsQth

De voedselketen ondersteunen van de boerderij tot op uw bord

Landbouwers vertrouwen wereldwijd op onze oplossingen en expertise om door middel van redelijke landbouw de vruchtbaarheid van de grond te verbeteren, de gewassenproductie te verhogen en hun dieren te voederen. Carmeuse is ook een toonaangevende leverancier van producten die worden gebruikt in tal van voedingsartikelen en dranken, bij de raffinage van suiker en de productie van meststoffen.

23 In Je Te Richten Manieren Nóg nl Slimmer Keuken Culy Om W92EDHI

Als mensen voeding kopen in de supermarkt, staan ze meestal niet stil bij de uitdagingen die deze belangrijke sector het hoofd moet bieden. Deze uitdagingen omvatten alles, van grondstoffen voor de landbouwproductie tot de desinfectering van schuren; van diervoeder tot additieven voor menselijk voedsel, en de verwerking van voedsel of biogas dat wordt geproduceerd door organisch afval en mest.

Carmeuse kan rekenen op 30 jaar ervaring in de agrovoedingssector, en heeft een uitgebreid aanbod producten voor deze sector. Dit aanbod varieert van kalk om de vruchtbaarheid van de bodem te bevorderen of in evenwicht te brengen, tot op calcium- en kalkgebaseerde producten voor alles van diervoeder tot stalstrooisel en desinfecteringsmiddelen voor stallen. We kunnen ongebluste kalk, calciumcarbonaat en dolomiet leveren voor bepaalde nijverheden, zoals voor de productie van suiker en meststoffen. We adviseren landbouwers over de optimalisatie van hun productie, en voedselfirma's over de ontwikkeling van nieuwe producten, waaronder kaas, snoep en ijs, frisdrank, bier, babymelk en voedingssupplementen.

In Uw dagelijks leven

Niews

Carmeuse participates in Powergen Europe 2017

Lees alle niews

contact

Media Relation Contact
23 In Je Te Richten Manieren Nóg nl Slimmer Keuken Culy Om W92EDHI

De Carmeuse Stichting


Ontdek de Stichting
23 In Je Te Richten Manieren Nóg nl Slimmer Keuken Culy Om W92EDHI 23 In Je Te Richten Manieren Nóg nl Slimmer Keuken Culy Om W92EDHI