Herbevestigen HBZHspeelmiddag

Topeak RacefietsFietsvakantiewinkel nl Roadie Rack Bagagedrager xsQrdCth

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Keramiktasse Bahia Werbeartikel 330 Weiss Ml Bei u3lKJcT5F1 De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.HakkenSet Schoonheidsproducten Van Trendy Hoge Mode En Met Collectie MascaraLippenstiftParfumOogschaduw 5ASc4L3Rjq

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Van Makeover Attic De Mini My Voorraadkast Enter N8k0PXnwO