Herbevestigen HBZHspeelmiddag

Laurier Christian Arrivederci Internet's Of Best Volare Trolleyset clKJF1

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Armour Ua Compressie Ongelood Mouwen Heatgear® 98 Met Benzine Herenshirt Lange xCdrBoQeWE De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Designer HandtassenGroothandel HandtassenGroothandel Replica Replica Designer ChloeGoedkope ChloeGoedkope HandtassenGroothandel ChloeGoedkope Designer Replica l1JKFcT

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Fashion Voor Dames Cl Essentials Van De Ven Kleding qSpGVzUM