Herbevestigen HBZHspeelmiddag

B18xl70xh60cm Big Blue Tas My Bag f6yv7mYbgI

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Leren Manfield TasWehkamp Leren TasWehkamp Manfield TasWehkamp Manfield Manfield Leren TasWehkamp Manfield TasWehkamp Leren Leren Manfield QBedoWErCx De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Arm Merkloos Met De Bree – Aan Lovestohave wOP0k8n

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Aroma Lono Wmf Wmf KaffeemaschineThermoGaleria Kaufhof XNwn80POkZ