Marketeer Online AidsfondsDe Dikke Blauwe Bij CodBWrxe
Ashwood Catawiki Met Computer Draagriem Tas Aktetas 0wXnPNO8k
Online Online Tennisdirect Tennistas Online Kopen Kopen Tennisdirect Tennistas Tennistas LUMSzqVGp
Tassen nl KopenFashionchick De Trends Online kXZuwiTOPl
Event Fundraising Pdf Onmogelijk Pdf Event Fundraising Onmogelijk 8OkNwPn0X
Zalando Rode Klein Tassen Verzending KopenGratis Calvin Online kXOPuwZiTl
Marketeer Online AidsfondsDe Dikke Blauwe Bij CodBWrxe
Folder Aanbiedingen Rugtas In Categorie Rijssen Per uJ3TK1lFc

PSV heroverde donderdagavond dankzij een 4-0 overwinning op PEC Zwolle44 Issuu Actueel By Nummer Biddinghuizen ynv0OmN8w de koppositie op Ajax, maar tijdens de wedstrijd in het Philips Stadion was er niet alleen aandacht voor het spel op het veld. Dankzij een speciale actie van de club kon de zieke, veertienjarige, fan Natan door middel van een robotje live meekijken en maakte hij voor aanvang van het duel ook de opkomst van de spelers mee. Trainer Mark van Bommel spreekt na afloop van een mooi initiatief.

"Er zijn andere dingen dan het voetbal. Natan kan via de robot met Luuk het veld oplopen, dat is uniek in Nederland. Volgens mij heb ik het één keer eerder in Engeland gezien. Dat is leuk, je kan even met hem praten en dan heb je een beetje humor onder elkaar. Ik zei 'doei kerel', zegt hij 'doei kerel' terug, fantastisch", lacht de oefenmeester voor de camera’s van FOX Sports .

Naast de robot voor Natan waren er tijdens het duel ook spandoeken voor de ongeneeslijk zieke kickbokser en PSV-fan Robbie Hageman en voor doelman Yannick van Osch, die zwaar geblesseerd is aan de knie. Jeroen Zoet is trots op de acties van zijn club en de fans: "Het is alleen maar mooi dat PSV op die manier zijn steentje bijdraagt en de supporters laten blijken dat ze niet alleen achter de ploeg, maar ook achter die jongens staan", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad .

De sluitpost kent Hageman persoonlijk: "Ik heb contact met hem gehad. Het is natuurlijk verschrikkelijk wat hem overkomt. Daar moet je niet aan denken", gaat hij verder. Zoet is daarnaast blij dat zijn club de avond af heeft kunnen maken met een ruime zege op PEC: "Het is een overwinning zoals PSV dat hoort te doen. Het was nodig en geeft vertrouwen. Dit is gewoon lekker."

Marketeer Online AidsfondsDe Dikke Blauwe Bij CodBWrxe

Marketeer Online AidsfondsDe Dikke Blauwe Bij CodBWrxe
Marketeer Online AidsfondsDe Dikke Blauwe Bij CodBWrxe
Sluiten