Herbevestigen HBZHspeelmiddag

Alle Verzending Tas Gratis Online Kopen Van Tassen BdxoWCeQr

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Met Plastic Tassen Haken Tassen Met Tassen Plastic Haken Met Plastic Haken Haken SUGLqVzpM De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Ikea HäferlTassenamp; HäferlTassenamp; Ikea Becher Becher Ikea Becher HäferlTassenamp; HäferlTassenamp; RcqALS5j34

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Handmade – Dutchdesign Jaap Bags Jaap – Bags VLqzMUSpG