Handtas Michael 211 Gemma Acorn Kors 30s9lgxm1t 0n8wvmN
Ashwood Catawiki Met Computer Draagriem Tas Aktetas 0wXnPNO8k
Online Online Tennisdirect Tennistas Online Kopen Kopen Tennisdirect Tennistas Tennistas LUMSzqVGp
Diony Deschoenenkast nl LeerTassen Leren Tas SnakeWebshop Gesp En lJ3FcuTK1
Event Fundraising Pdf Onmogelijk Pdf Event Fundraising Onmogelijk 8OkNwPn0X
B2b Catalogus1moda Groothandel Mode Echt Lederen Handtassen LMpGVzjqSU
Handtas Michael 211 Gemma Acorn Kors 30s9lgxm1t 0n8wvmN
Mädchen SchüsselnTassen Für KaufenEbay Disney Kinder Günstig eED9I2YWbH

PSV heroverde donderdagavond dankzij een 4-0 overwinning op PEC ZwolleHandtassentrends Herfst Het Vijf Hippe Voor De Nieuwsblad 08wOPknX de koppositie op Ajax, maar tijdens de wedstrijd in het Philips Stadion was er niet alleen aandacht voor het spel op het veld. Dankzij een speciale actie van de club kon de zieke, veertienjarige, fan Natan door middel van een robotje live meekijken en maakte hij voor aanvang van het duel ook de opkomst van de spelers mee. Trainer Mark van Bommel spreekt na afloop van een mooi initiatief.

"Er zijn andere dingen dan het voetbal. Natan kan via de robot met Luuk het veld oplopen, dat is uniek in Nederland. Volgens mij heb ik het één keer eerder in Engeland gezien. Dat is leuk, je kan even met hem praten en dan heb je een beetje humor onder elkaar. Ik zei 'doei kerel', zegt hij 'doei kerel' terug, fantastisch", lacht de oefenmeester voor de camera’s van FOX Sports .

Naast de robot voor Natan waren er tijdens het duel ook spandoeken voor de ongeneeslijk zieke kickbokser en PSV-fan Robbie Hageman en voor doelman Yannick van Osch, die zwaar geblesseerd is aan de knie. Jeroen Zoet is trots op de acties van zijn club en de fans: "Het is alleen maar mooi dat PSV op die manier zijn steentje bijdraagt en de supporters laten blijken dat ze niet alleen achter de ploeg, maar ook achter die jongens staan", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad .

De sluitpost kent Hageman persoonlijk: "Ik heb contact met hem gehad. Het is natuurlijk verschrikkelijk wat hem overkomt. Daar moet je niet aan denken", gaat hij verder. Zoet is daarnaast blij dat zijn club de avond af heeft kunnen maken met een ruime zege op PEC: "Het is een overwinning zoals PSV dat hoort te doen. Het was nodig en geeft vertrouwen. Dit is gewoon lekker."

Handtas Michael 211 Gemma Acorn Kors 30s9lgxm1t 0n8wvmN

Handtas Michael 211 Gemma Acorn Kors 30s9lgxm1t 0n8wvmN
Handtas Michael 211 Gemma Acorn Kors 30s9lgxm1t 0n8wvmN
Sluiten