Herbevestigen HBZHspeelmiddag

Vrouwen ab004009 Satchel Stijl Handtassen DrMartens Zwart 45ALjq3R

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Noir Tassen Coccinelle Dames Zwart Goedkoop Handtas Amsterdam N8n0wmv De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Mooie nieuweCollectie trendy leuke Betsy Palmer dames hippe Y6ybfg7

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Sport Militaire Tactische Wandelen Running Taille Outdoor Canvas Pak Beweging Benen Mannen Tassen Tas Gym Fietsen Reizen Been SpqzVUM